пʼятниця, 3 травня 2019 р.

Конкурс для вчителів німецької мови з теми: "Покажи нам свій урок і ми покажемо тобі Німеччину"

Увага! Конкурс для вчителів німецької мови з теми: "Покажи нам свій урок і ми покажемо тобі Німеччину"

КОНКУРС ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ
Ви викладаєте німецьку мову в початковій школі України? Хотіли б зацікавити інших вчителів німецької мови своїми ідеями викладання? Тоді візьміть участь в нашому конкурсі для вчителів початкової школи та виграйте мовний курс у Німеччині!
ЗАВДАННЯ
Покажіть, як Ви спонукаєте своїх учнів до говоріння. Як Ви робите уроки різноманітними та цікавами для дітей? Як Ви викладаєте німецьку мову та країнознавство? Як Ви використовуєте на практиці концепт "Нової української школи"? Поділіться з нами своєю креативністю та покажіть хороший приклад!
Надішліть нам відео Вашого уроку тривалістю максимум три хвилини та відповідний план-конспект уроку (академічна година – 45 хвилин).
Термін подання заявок: до 05.05.2019 р. 23:59 год.
Імена переможців конкурсу буде оголошено 21.05.2019 р. на нашій веб-сторінці.
 ПРИЗ
Приз – п’ять стипендій для відвідування мовного курсу в Німеччині та Австрії. Програма курсу дозволяє нам врахувати Ваші особисті навчальні інтереси. Приваблива культурно-розважальна програма дає змогу вчити німецьку мову та познайомитися із Німеччиною та Австрією. Програма включає також одноденну екскурсію на вихідні.
Стипендія включає такі компоненти:
·         Інтенсивна мовна підготовка з понеділка по п’ятницю
·         Тест для визначення рівня володіння мовою до початку курсу
·         Підтвердження участі
·         Всі навчальні матеріали
·         Індивідуальне навчання в медіа-бібліотеці
·         Культурно-розважальна програма, пристосована до курсу
·         Одноденна екскурсія

Відбір переможців конкурсу здійснюється компетентним журі Goethe-Institut. Переможців буде оголошено на нашій веб-сторінці та у Facebook.

ІНФОРМАЦІЮ ПРО КОНКУРС Ви знайдете за посиланням: Німеччина" https://www.goethe.de/ins/ua/uk/spr/unt/ver/---.html?fbclid=IwAR2MK1dQNsbwEhRkhYLMEi9aO7kWtdLhh1r0XIOnY6OEHJOpSTGpZF0UL14  

Немає коментарів:

Дописати коментар