пʼятниця, 3 травня 2019 р.

УВАГА! КОНКУРС ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ НІМЕЦЬКОЇ МОВИ "КАМІШІБАЙ"

Про результати конкурсу вчителів німецької мови з теми: "КАМІШІБАЙ" 

Використання театру «Камішібай» давно вже вийшло за межі класичної демонстрації казок. І це успішно підтвердили своїми відеопродуктами усі учасники конкурсу та показали, як можна використати метод «Камішібай» для різних навчальних цілей та на різних мовних рівнях. Наприклад, для зовсім маленьких – для вивчення теми «Моя сім'я», для спільного майстрування та написання і демонстрації власних історій цілою групою чи класом; для більш дорослих школярів – для проектної роботи з використанням «Камішібай»-ілюстрацій як презентаційного матеріалу та багато іншого.
Семеро учасників конкурсу, відео яких повністю відповідає усім заявленим критеріям, будуть відзначені книгою «Мій Камішібай-театр» із практичними порадами та новими ідеями для використання цього методу, а також спеціальні сети картинок на різну тематику.
Щиро вітаємо переможців конкурсу – Аліну Кулікову (Школа №103, Запоріжжя), Олену Куликову (Німецький дитячий садок при Німецькій школі у Києві), Світлану Вельбицьку (Німецький культурний центр "Wiedergeburt", Кременчук), Тетяну Чухно (Запорізьке міське об'єднання німців "Wiedegeburt", Запоріжжя), Наталію Сірик (Школа № 27, Житомир), Кароліну Желудкову ("Товариство австрійсько-німецької культури", Чернівці), Юлію Киричук (Гімназія О. Цинкаловського, Володимир-Волинський).
Та особливо ми хотіли б відзначити найбільш автентичне відео Тетяни Чухно із Запоріжжя. Історія про Колобка була адаптована та презентована спільно з наймолодшими слухачами курсів у Центрі німецької спільноти „Wiedergeburt“. Дякуємо Вам за чудовий результат! Відео переможця конкурсу можна відразу переглянути нижче на нашій сторінці. 
Детальну інформацію про підсумки конкурсу Ви отримаєте з посиланням:https://www.goethe.de/ins/ua/uk/spr/eng/deutsche_minderheit/kwl.html?fbclid=IwAR04wOHJok0jVRWDRNEngQgJySi8m-COPf9dkztYoQkXl9joG9unZawRtUs


Немає коментарів:

Дописати коментар