середа, 2 листопада 2022 р.

Онлайн майстер клас з теми: «Effektive Tipps und Tricks für Online-Unterricht im Primar-/ Sekundar- / Erwachsenenbereich». «Ефективні поради та трюки на онлайн-уроці для різних цільових груп».

 

         21 вересня 2022 року, о 16.00 відбувся онлайн майстер клас з теми: «Effektive Tipps und Tricks für Online-Unterricht im Primar-/ Sekundar- / Erwachsenenbereich». «Ефективні поради та трюки на онлайн-уроці для різних цільових груп». Це був цікавий, інформативний, корисний вебінар для учителів Запоріжжя з офіційною методисткою Hueber  Вікторією Маринюк. Робота майстер класу була побудована так, щоб 14 учасників заходу отримали відповіді на запитання: як зробити онлайн-урок цікавим? Чому майбутнє наших учнів зі змішаним навчанням? Як має різнитись онлайн-навчання для дітей різного віку? Що дає вчителю для онлайн-навчання знання німецької? Які є інструменти та методики для онлайн-освіти і як оцінювати та персоналізувати дистанційне навчання?

У ході проведення майстер-класу, вчителі - учасники заходу, створювали ситуації, побудовані за принципами мікронавчання. Це були невеличкі блоки матеріалу із завершеною думкою. Учасники заходу дійшли висновку, що у цих невеличких блоках матеріалу мають бути три фази:

1.      - стратегічна – для розуміння, навіщо цей шматочок матеріалу.

2.      - Performance (виконання, дія) – це безпосередньо сам матеріал.

3.      - Self-assessment (самооцінювання) – тобто перевірка засвоєних знань.

          Учителі познайомилися з таким фактом, як можна звичайний 45-хвилинний шкільний урок передизайнити навіть логічно. А далі було представлено багато інструментів, щоб активізувати діяльність учнів на уроці. Більш детальну інформацію про майстер клас можна отримати за посиланням:

https://tsp-books.com/seminars/hueber/efektyvni-porady-ta-triuky-na-onlayn-urotsi-dlia-riznykh-tsilovykh-hrup/

Немає коментарів:

Дописати коментар