пʼятниця, 18 листопада 2022 р.

СЕМІНАР ВЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНИХ МОВ

 

СЕМІНАР ВЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНИХ МОВ


16 листопада 2022 року відбувся обласний онлайн семінар вчителів іноземних мов.  Тема семінару «Структура уроку вчителя іноземної мови з використанням Інтернет-технологій» є дуже актуальною, оскільки в Інтернет-технологіях закладені невичерпні можливості для навчання учнів на якісно новому рівні. Вони надають широкі можливості для розвитку особистості учнів та реалізації їх здібностей. Використання анімації і звукового супроводу в навчальних програмах впливають на канали сприйняття, що дозволяє при навчанні враховувати особливості кожного учня.

У заході взяли участь 93 педагоги з усієї області. На семінарі були висвітлені наступні питання:

1.     Теоретичні основи використання Інтернету та Інтернет-технологій. Понятійний апарат.

2.     Інтернет – технологія як ефективне орієнтоване навчання  іноземної мови.

3.     Побудова ефективної моделі структури уроку з використанням Інтернет-технології.

Метою семінару було обговорення сучасних тенденцій викладання іноземної мови в новому 2022-2023 навчальному році з використанням на уроках іноземної мови Інтернет-технологій, обмін досвідом, демонстрація новинок, та отримання знань з використання нових методів та технологій навчання іноземних мов в сучасній школі.

Учителі англійської мови Запорізької гімназії № 11 Полякова Наталія та  Запорізької гімназії № 45 Лебідь Наталія беруть на озброєння новітні педагогічні технології викладання предмета. Особливо захоплюються педагоги проведенням уроків із застосуванням онлайн-сервісів, таких як: Genially, Online stopwatch, Classtime, Plickers, ClassDojo, віртуальна стіна Padlet тощо, які викликали особливий інтерес у вчителів. Вони спонукали учасників семінару до роздумів про ефективність застосування Інтернет-технологій та їх ролі  у формуванні внутрішньої мотивації учнів до вивчення іноземної мови.

Учасники семінару познайомилися із алгоритмом сучасного уроку іноземних мов із використання Інтернет-технологій.

У роботі семінару брала участь завідувач методичного відділу Іванова Вікторія.

Керівник семінару Чорна Віра, методист методичного відділу.











 Фотозвіт

 

Немає коментарів:

Дописати коментар